Pood
0

Kasside Turvakodu

DOLCE – 15.04.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

SÜLEKASS DOLCE – KUS ON MINU ISIKLIKUD PAIKÄED?

“Ahoi, sõbrakesed! Mina olen kassike Dolce ja üks turvakodu kõige paremaid palasid… Shhh, ärge teistele öelge! Mõni siin võtab asju väga isiklikult. Noh, teate küll seda triibikut, kes siin alles turvakodust lubas välja astuda, sest temal olevat rohkem triipe kui Miinal… Oeh, jube tüütu kui üks kassimürakas nii tujukas on. Mina küll sellest presidendiametist lugu ei pea. Mis turvakodu? Mis president? Mis kassid? Mina tahan küll omale päriskodu ja mingisuguste lohutusametikohtade pärast ei võitle.

Oi kui õnnelik ma oleksin, kui mina leiaksin omale päris isiklikud pehmed paikäed. Sellised, mis on eriliselt pehmed ja soojad. Sellised paikäed, kust õhkub armastust ja hoolivust… Oeh… Ma armastan paisid lausa nii palju, et ma paitaks ennast ise kui oskaksin, aga kahjuks mul pole käsi, on vaid need pehmelt tatsuvad karvased käpad. Kas Sinul on käed? Ja nad oskavad paisid ka teha? Võib-olla me peaksime siis kokku saama ja vaatama, kas minu kasukas ja Sinu käed sulavad kokku?

Kirjuta mulle kiiresti aadressile info@kassideturvakodu.ee ja saame kokku!”

Dolce on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud. Turvakodu hoole alla jõudis Kohtla-Järve varjupaigast. Uut kodu ootab alates 23.01.2018.

Vaata videot Dolcest siit