Pood
0

Kasside Turvakodu

SANDY

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

12.01.2018

Nüüd on Sandy oma uues kodus elanud juba üle aasta ja meil on läinud hästi. On rahul meie  pere, et saame nunnutada ühte armast pehmet loomakest ja usun, et ka Sandyle meeldib meie juures.  Sandy elab küllalt tavapärast toakassi-elu, – päeval enamasti magab, öösel teda ka eriti kuulda ei ole. Kõige aktiivsem on ta hommikuti, siis talle meeldib tubades ringi traavida ja kiirendusi teha. See on päris naljakas, sest põrandad on kiisu jaoks libedad. Selleks, et hoogu sisse saada, sibab ta jalgadega kiiresti kohapeal, enne kui paigalt ära saab ja pidurdamine lõppeb liulaskmisega. Ka on hommikuseks rituaaliks kujunenud pallikestega mängimine – sätib ennast diivanile ja ootab, millal talle palle visatakse. Pallimängus on ta väga osav – püüab palle kahe käpa vahele ja tõrjub osavalt.Ta sobiks nii võrk- kui ka korvpalluriks ja ka jalgpalluriks (eriti väravavahiks).Ka meeldib Sandyle loodusfilme vaadata, eriti pakuvad talle huvi linnud. Mõnikord panevad lapsed talle spetsiaalselt linnuvideo mängima, mida kiisu arvutiekraani ees hoolega jälgib.

Kuigi tundub, et kiisu on juba nii kodunenud, et kusagile areneda enam pole, on  siiski märgata, et inimestega suhtlemisel on ta julgemaks muutunud. Nüüd saab teda juba sülle võtta, ehkki  ta ise seda väga vajalikuks ei pea ja päris sülekass veel pole, ometi ta naudib seda (sõltuvalt tujust). Samas on temas säilinud ka metsikut  kassi: ta on väga valvas – ootamatu heli või liigutuse peale ta põgeneb ja kui tal ei ole soovi inimesega suhelda, annab ta sellest väga selgelt märku, äsades käpaga.Viimase kuu arenguks võib lugeda ka seda, et talle meeldib õhtul inimese kõrvale magama pugeda ja see on kujunenud juba reegliks – tuleb kõrvale,  vaatab küsivalt silma, kas pai ja lõua alt sügamist ka saab? Võibolla aasta pärast saame juba rõõmustada selle üle, et Sandy poeb meile ise sülle. Ja kui ta seda siiski teha ei taha, pole ka hullu. Ega ta ei peagi kõike tegema, mis inimesele meeldib. Me armastame teda ikkagi.

Aitäh kõigile headele inimestele, kelle jaoks on oluline, et ka loomakesed hoolitsust, hoolimist ja hellust saaksid tunda! Soovime kõigile head uut aastat ja kiisudele oma päris kodu! Sandy tervitab: „KURRRR!“ .

Sandy turvakodus