Pood
0

Kasside Turvakodu

LEEDI – KODUS 14.02.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Leedi saabus meie hoole alla mõned päevad enne jõule ning erinevalt varasematest aastatest, kus ta sai jõule veeta päriskodus, pidi seekord Leedi leppima jõuludega teiste nurrikute seltsis. Ei, Leedi ei ole hüljatud, Leedi kaotas oma parima sõbra, kui tema omanik haigestus nii raskelt, et isegi iseenda eest hoolitsemine oli võimatu.

Nüüd on haruldase välimusega ja paimaias Leedi turvakodus ning ootab oma uut algust. Turvakodu elu ei ole sellisele õrnale kassitirtsule küll üldsegi mitte õige paik, sest Leedi vajab paitusi rohkem kui õhku! Kassitirts ei häbene mööda turvakodu inimese järel joosta, peaasi et viimaks saaks mõned pehmed paid! Võib kindlustundega öelda, et seal, kus on paikäed, seal on ka Leedi.

Lisaks pailembusele on Leedil ka väga vahva iseloom- ta on harjunud olema inimese parim sõber. Nii näiteks võib sageli Leediga jääda juttu puhuma pesasse, kust Leedi keeldub omal jalal alla tulemast. Mitte et Leedi kardaks või ei oskaks, kassitirts teab, et kui teha väga õnnetu nägu, siis inimene ju võtab ta sülle ja tõstab ise pesast alla! Sülle saamise võimalust ei saa jätta ju kasutamata!

Imekaunis ja väga vahva Leedi otsib uut päriskodu, mis oleks igavene. Kui Sina saad Leedi unistuse täide viia, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee

Leedi on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Uut kodu ootab alates 16.12.2017.

Vaata videot Leedist siit