Pood
0

Kasside Turvakodu

BESSI

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

28.12.2017

Meil läheb Bessiga väga hästi. Nüüd on Ta meie juures olnud juba 7 kuud ja praeguseks on ta nii meie pere liige, nagu ta oleks seda sünnist saati olnud. Sellest arglikust pesasse peituvast kiisust on saanud üks ringi tormav ning rõõmus kass.

Eriti suur sõber on Ta minu kui perenaisega ( või siis olen mina hoopis tema oma ) – kui ma hommikul ärkan on Bessi sellises pai ja musi puudulikkuses, et jälitab mind igal sammul, kuni ta sülle võtan ja ta oma paid ja musid kätte saab, samal ajal ise kõvast kõvasti nurrudes. Ja sama asi toimub kui õhtul aeg magama minna. Aegajalt öösel tunned kuidas pisikesed käpad üle meie jalgade kõnnivad.

Endiselt jälgib ta hommikuti vannitoas kas perenaine ikka juuksed ilusti puhtaks peseb 😉 Ise vanni serval istudes.

Häälekas on ta ka – kahjuks ei saa tema kõnest väga hästi aru. üks on kindel kui kõht on tühi annab ta sellest vägagi häälekalt teada.

Mänguimuline oi kui mänguhimuline ta on. Eriti hästi mängib jalgpalli – ei tea kas peaks Bessi jalgpalli trenni panema. Terve maja on Bessi mänguasju täis.

Meie oleme Bessi omaks võtnud ja Bessi meid 😉 Meie jaoks on 2017 olnud  tore aasta, koos Bessiga ja neid tuleb palju veel.

Bessi hoiukodus