Pood
0

Kasside Turvakodu

DELISA – 24.09.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Hei, mina olen Delisa, aga mõne armastavad mind ka Haldjakassiks kutsuda. Uskuge või mitte, aga olen turvakodus elanud juba 2 pikka aastat. Enamik inimesi kukuvad seda kuuldes imestusest pikali, sest kuidas on võimalik, et minu haruldane kasukas kellelegi veel märkamatuks on jäänud? Aga kahjuks nii just ongi. Eks ilmselt algul oli asi selles, et minul võttis turvakodus sisseelamine veidi aega ning inimesed tundusid hirmutavad, aga nüüd olen vabatahtlike abiga sellest hirmust ka üle saanud ning naudin paitusi väga hea meelega!

Nagu ma mainisin, siis mõnikord kutsutakse mind Haldjakassiks, sest ma olen nii haruldase pikakarvalise ja koheva kasukaga, et sageli tekib tunne nagu ma hõljuksin õhus. Ükspäev muidugi kuulsin siin kassipoisse mind norimas, et ma võiks ka Muumidest Urr olla, kes mööda maad liugles ja kelle varbad kunagi välja ei paistnud. Nende õnneks ma ei tea, kes see Urr on. Vabatahtlikud ütlesid, et Urr olevat ka seesugune tegelane, kellel on hea süda ja kes väga tahab teiste sõber olla, aga mitte keegi ei taha tema sõber olla… See ju kirjeldab päris hästi minu elu ka, sest mitte keegi pole veel soovinud minu südamesõbraks saada.

Kaks aastat turvakodus veeta on ju küll liiga pikk aeg ning ma tahaksin nii-nii väga juba Sinuga kohtuda, mu südamesõber! Olen hell ja malbe paikass ning saan suurepäraselt läbi ka teiste kassidega!

Kirjuta mulle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Delisa on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 13.10.2017.