Pood
0

Kasside Turvakodu

RÕBA – 03.10.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS MURRIGA!

Rõba on üks maruvahva noor kassipoiss, kes saabus meie hoole alla ühest suvilate piirkonnast. Ilmselt oli Rõba üks nendest, kelle esivanem oli suvilate juurde hüljatud ning nüüd oli Rõba see, kes inimeste hoolimatuse tõttu kannatama pidi. Tänu tähelepanelikele inimestele sai Rõba enne talvekülmi Turvakodusse sooja.

Milline on noor ja uljas kassipoiss Rõba? Meie ütleks, et ta on üks tõeline krutskivend, moosivaras, kavalpea ja nunnupall! Oi, kui te näeks, milliseks muutub Rõba nägu, kui vabatahtlikud konservikaussidega mööda kassikambreid käivad. Kassipoiss võiks kõik maailma konservivarud nahka pista ning ikka suuri silmi teha ja juurde paluda! Rõba on ka väga uudishimulik ning kuigi päris paikätt kassike veel tundnud ei ole, siis tema huvi inimese vastu kasvab iga päevaga. On vaid aja küsimus, millal ka Rõba pehmete paituste lõksu langeb ja paituste võlujõudu tunda saab.

See väike muhe kassipoiss, kelle sees on palju rohkem peidus, kui pealtnäha paistab, ootab oma isiklikku päriskodu! Sellist mõnusat ja muhedat, kes peab samuti lugu heast toidust ning arvab, et kõige mõnusamad hetked päevas on need, kui saab üheskoos voodis mõnuleda!

Rõba on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ning ootab oma päriskodu Turvakodus alates 03.11.2017.

Kirjuta Rõbale aadressile info@kassideturvakodu.ee