Pood
0

Kasside Turvakodu

KATARIINA- 19.10.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Huvitav, miks see küll nii on, et turvakodu üks juhtivaid jõude, aktiivne, paimaias ja sõbralik Katariina ootab juba teist aastat oma päriskodu? Just Katariina on see, kes jaksab alati külla tulnud lastega kõige kauem mängida. Just tema on see, kes mõne täiskasvanuga “jutule” saab, paitusi naudib ning südamlikul pilgul head ja paremat lunib. Niisamuti on Katariina see, kes alatasa uued hoolealused enda sõbraks võtab, nendega üheskoos mängib, aknalaual istub ning seejärel ühte pessa tudumagi satub. Ideaalne kass, ütleksime meie. Sõbralik suurte, väikeste ja ka neljajalgsetega – mida veel tahta?

Oma imelisest iseloomust hoolimata ei ole Katariina veel kellelegi silma jäänud. Kiirelt mööduvad minutid ja tunnid, lähevad päevad ja kuud ning Katariina on turvakodus olnud juba üle pooleteise aasta. Temal ei ole veel isiklikke paikäsi, isiklikku pesa ega päris oma inimesi. On vaid turvakodu – ajutine pesapaik, mis ei paku nii suurt rõõmu ja südamesoojust, kui oma kodu.

Kui Sina sooviksid Katariina pika ootuse lõpetada ja talle päriskodu pakkuda, siis võta meiega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Katariina on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu. Turvakodus ootan uut kodu alates 26.12.2017.