Pood
0

Kasside Turvakodu

GIBI – 20.01.2018

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

KASSIPOISID GIBI JA NORI OTSIVAD ÜHIST PÄRISKODU!

Gibi, Nori ja Jossu sündisid ühes lagunevas kuuris ühele ilusale, aga veidi hooletule tumehallile kodutule emakiisule. Kassiema hülgas mitu korda oma pojad ning hoone peremees võttis vaevukuuldavalt piiksuvad kiisupojad lõpuks oma juurde tuppa. Kiisupoiss Jossu jäeti kohe endale ning Gibi ja Nori sattusid päris viimasel hetkel Turvakodu hoole alla – Nori oli külmunud ja tema eluke rippus niidikarva otsas…

Hoiukodus on kiisud kasvanud tublideks kassi-mürsikuteks.
Esimestest päevadest reageerivad koheselt hüüdele “Gibi ja Nooorii!” – see tähendab, et tuleb koheselt ja hästi kiiresti hääle suunas joosta, et keegi teine konservi jumala eest endale ei saaks.

Kiisud on puhtad, käivad esimesest päevast peale ilusti liivakastis. Nad on ka sõbralikult kasvanud koos resident-kass Takoga. Seega on neil olemas ka kogemus suurema kassiga.
Autosõitu taluvad ilusti ja arstitädil käsi katki ei tõmmanud. Võõraid külalisi on ka näinud ning esialgsest hirmust saavad peagi üle.

Äkki keegi tahab oma koju just neid kahte kiisupoissi koos: Kaks Halli – üks ilusa uhke halli kasukaga ja teine tavalisema halli kasukaga, aga selle eest väga armas. Nagu Gucci ja Reserved… aga sobivad väga hästi.

Kui Sinu kodust on puudu kaks karvast nunnupalli, siis kirjuta Gibile ja Norile aadressile info@kassideturvakodu.ee