Pood
0

Kasside Turvakodu

SULTAN – KODUS 07.01.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kui hr. Sultan Turvakodusse saabus, ajasid kõik silmad suureks, erinevatel põhjustel. Vabatahtlikud üllatusest. Kassidaamid elevusest. Ning kassihärrad kadedusest. Kuid küsimus mis kõigil meeles mõlkus, oli üks: kas eks-president Mürakal on siis vend? Ja veel milline vend!

Turjakas hurmur meenutab välimuselt suuresti Mürakat. Samasugune “tõelise mehe”  imago; väärikad, mõnevõrra flegmaatilised maneerid. Kuid lisaks sellele veel moekas oranzh ülikond ja silmapaistvad sotsiaalsed oskused. Mürakas tegi ikka näo et “ahh, ei lähe need paid ja kallid mulle üldse korda” – kuid arukas  hr. Sultan selliseid lollusi küll ei tee.

Pailunimine ja süllepugemine on meie härrakese leivanumber. Veelgi enam, kui paikäsi hr. Sultani suunas piisavalt kiiresti ei liigu, saab kogu Turvakodu sellest teada. Igasse nurka võib siis kuulda lühikesi kõlavaid hüüatusi: “Hei, mida sa seal akna juures teed? Jäta otsekohe see teiste kasside paitamine ja tule siia! Mina, Sultan, tahan su jagamatut tähelepanu! Noh, tule siis juba! Kui kaua ma pean ootama?”

Kuid ega tal väga sageli seda monoloogi pole vaja pidada: enamasti saab meie härra ka loomulikul teel rohkesti tähelepanu. Ning Sultan naudib seda täiega:  miski ei meeldi talle rohkem kui olla tähelepanu keskpunktis, nagu särav Päike taevalael. Arvame et eelmises elus hr. Sultan oli ehk Päikesekuningas Louis XIV. Või vähemalt selle kuninga kass, kes trooni käetoel istudes aitas maailma valitseda.

Sultan on sündinud südametevallutaja. Ning president Mango on nüüd väga mures, kartes et eriti just kassidaamid võivad korraldada paleepöörde. Kuid sellist poliitilist segadust on võimalik hõlpsasti ära hoida.  Nimelt kui tuleks kiiresti Sultani Oma Inimene ja viiks ta koju, siidpatjadele lebama, kus ta saaks siis piiramatult valitseda inimeste südameid. Sest lõppude lõpuks, viimane just ongi meie hurmava kassihärra loomulik koht elus.

Sultan on leitud Viimsi tänavalt. Väga suurt kasvu. Iseloomult rahulik ja arukas kass.

Sultan on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 21.11.2017.

Kontakt:info@kassideturvakodu.ee