Pood
0

Kasside Turvakodu

MINNA – 06.12.2017

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Minna saabus meie hoole alla esimeste kõledate sügistormide ajal, mil ta ühest suvilate piirkonnast päästeti. Nüüd on pisike Minna hoiukodus ning ootab hellasid paikäsi, kes talle päriskodu kingiks.

Minna on sõbralik ja väga uudishimulik kassipreili. Kui kusagil midagi põnevat toimub, siis on kollakas-rohekas silmapaar seda kohe jälgimas.. Kui perenaine trennikotti pakib, siis on roosa ninakene kohe kotis uurimas..

Üksinda meeldib Minnale akna all lillede vahel pikutada ja unistada. Minna jälgib ka, kuidas lehed lendlevad, linnud lendavad või tulevad koguni rõdule jalutama.. Aknast saab vaadata ka, kuidas inimesed ruttavad ja autod mööda vuhisevad. Muidugi eriti tore on end samal ajal põrandal rullida, sest tema on soojas toas ning ei pea enam käpakesi õues külmetama.

Pere kassi Ellaga jagatakse sõbralikult toitu ja aset. Koos on vahva ka mürada, mööda diivanit ja tugitoole ronida ning üksteist taga ajada. Vahel läheb müramine ka üle piiri ja siis otsib Minna omaette oleku kohta, et enda koguda.

Õhtud veedab Minna hoiuperenaisega koos. Siis mängitakse palli ja aetakse taga mänguhiirekest või suletutikest. Kui Minna hiire kätte saab, siis on see tema suus ja tema oma. Ning oi seda uhket nägu, millega Minna siis mööda tuba kõnnib.

Minna on pooleaastane kassitüdruk, ta on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud ning ootab Sinu kodukirja!

Kirjuta Minnale info@kassideturvakodu.ee