Pood
0

Kasside Turvakodu

MIKK – KODUS 01.12.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Selline on Miku argipäev Turvakodus- igale jagatud paitusele, lembehetkele ja suutäiele järgneb Miku urin. Ei, kassipoiss Mikk ei ole kuri. Kohe kindlasti mitte! Ta armastab inimesi, võiks isegi öelda, et jumaldab, kuid Mikk ei suuda taluda kooselu teiste kassidega. Iga jagatud tähelepanuavaldus tuleb Miku jaoks väga raske hinnaga. Mikk ei löö teisi kiisusid oma pahameele näitamiseks, tema elab kõik emotsioonid läbi seesmiselt ning lihtsalt kannatab.

Kannatab ja kannatab. Omaette.

Mis siin salata, Miku südantlõhestavat urinat on raske kuulata ka meil. Ta on kassike, kes sooviks olla oma pere ainus südamekass ning iga hetk, mille Mikk Turvakodus veedab, on tema jaoks ääretult raske. Iga päev tahaksime Miku enda embusesse haarata ja ta koju kaasa võtta, et tal oleks natukenegi kergem, kuid meie kodud ei ole sobivad- meil kõigil on kodudes nii päris isiklikke kui ka hoiukasse ning ka meie abi jääks Miku jaoks väikseks. Kardame, et kui Mikk jääb liiga kauaks Turvakodusse, siis stress aina süveneb ning Mikk jääb haigeks… Peame tegutsema enne, kui on hilja ning me loodame väga, et just Sina saad Mikku aidata!

Kui Sina saad pakkuda Mikule kodu, siis kirjuta meile kohe! Mikk on saanud kõik vajalikud terviseprotseduurid ning kohe kindlasti on Mikk suur inimese sõber! Kui päris aus olla, siis Mikk veedaks hea meelega enamuse päevast inimese läheduses, paituste ja hellituste keskel!

Turvakodu hoole alla jõudis Mikk Viimsi tänavalt ja on turvakodus uut kodu oodanud alates 17.09.2017.

Kirjuta Mikule info@kassideturvakodu.ee