Pood
0

Kasside Turvakodu

RICARDO – 02.01.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Ricardo saabus Turvakodusse ootamatult ja on teistest hetkel veidi erinev. Tema pikakarvaline kasukas oli räsitud ning keha katsid mitmed haavad. Seetõttu ei ole tal ümber sooja ega hiilgavalt säravat kasukat, mis viiks ta kohe külastajate südamesse paari hingetõmbega. Küll on aga kassikesel suur süda ja arukas pilk, mis ongi ainus vajalik tegur, et võita endale see kõige soojem ja mugavam koht sinu südames.

Kassipoiss on valge ja õrnalt pehme pikakarvalise kasukaga Turvakodu liige, kes kohaneb alles uute ja turvalisemate oludega kassipesa perekonna keskel. Tema rohelised silmad tungivad kohe kõige sügavamale hinge ja õrn pilk paitab veel puudutamata südant.

Kiisu on küll värske tulija, aga juba praegu kõige õrnem, rahulikum ja suurema söögiisuga kassike. Talle meeldivad hellitavad ja pikad paid- ta ootab õiget hetke ja kohe vajub su käe ümber soojalt magama ja und nautima. Kassike pole küll veel uusi sõpru lähemalt tundma õppinud, kuid kindlasti saab ta ka läbi teiste asukatega Turvakodus ning kohanemisega uuel pereliikmel raskusi ei tule.

Ricardo ootab Turvakodus pikki paisid, soojemat kasukat, mängukaaslasi ja täiesti enda pesa, kus lähenevatel talveõhtutel vaikselt puhata. Kui sinule pakub kasvõi veidikene huvi Turvakodu uus asukas, valge karvaga südametevõitja, siis kutsub ta sind külla. Nii suudabki kiisu südamed võluda ja pugeda hinge tillukese tähena suures Turvakodus.

Pailembene Ricardo ootab sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kiisu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Päästetud on ta Keila linnast ja turvakodus ootab uut kodu alates 30.10.2017.