Pood
0

Kasside Turvakodu

TOMMY – 21.10.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

NAERATAVA NÄOGA TOMMY ON PIKALT SEIGELNUD- KUS ON IGAVENE KODUKE?

Tommy on üliarmsa naeratava näoga kassipoiss, kes saabus meie hoole alla Tartust. Üks armas tüdruk nägi Tommy mitmel järjestikusel päeval ühe kortermaja ees põõsas kössitamas ning tundis muret, kas kiisu võib olla kellelgi kaduma läinud. Üheskoos hakkasime Tommy endist kodu otsima ning nii leidsimegi Facebookist kuulutuse Tommyst… Küll mitte otsimiskuulutuse, vaid vastupidi – ka täpselt aasta tagasi oli Tommy läheduses hulkunud ning tema peret otsiti taga. Mõningase uurimise tulemusena selgus, et aasta tagasi oli leidja ta enda juurde võtnud, kuid seejärel oli Tommy sattunud tagasi tänavale… Kui kurb! Saada juba päästetud ning seejärel uuesti tänavale sattuda.

Seekordne leidja teatas Tommyst aga meile ning nüüd ongi Tommy hoiukodus oma uut päriskodu ootamas. Armas hoiukodu on aastate jooksul hoidnud erinevaid kasse, kuid ütleb täie veendumusega, et Tommy on kõige vahvam hoiuline, kes tal seni on olnud! Hoiukodu kirjutab Tommyist nii:

“Kui unistad rahulikust kaisulembesest sõbrast, siis on just Tommy õige valik. Hoolimata oma suuremast kasvust on Tommyl hell süda ja tema lemmiktegevus on inimesele võimalikult lähedal pikutada. Ta pakub lahkesti oma soojust, kui pärast rasket tööpäeva koju jõuad või külma vihma käest tuppa saabud. Soojendab sind üles, istub rahulikult süles ja tahab vastutasuks vaid mõned paid saada. Lisaks sellele, et Tommy on kõige suurem kaisukaru, oskab ta end ka härrasmehelikult üleval pidada ja tänavalt tuppa elama pääsemist vääriliselt hinnata. Hoiukodus viibitud aja jooksul ei ole Tommy mitte ühtegi pahandust teinud, ka kõige pisemat mitte! Oma energia panustab ta parema meelega hoopis suletuti tagaajamisele, et seejärel taas mõnusasti inimese lähedale puhkama pugeda.”

On ju ideaalne kassike? Aga kirjuta siis talle kohe! :)

Tommy on kiibitud ja kastreeritud ning saanud kõik vajalikud protseduurid.

Kirjuta Tommyle aadressile info@kassideturvakodu.ee