Pood
0

Kasside Turvakodu

MAIA – 25.11.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

LOODUSE IME – PUNANE MAIA OTSIB PÄRISKODU!

Milline loomasõber ja kassifänn ei teaks, et looduses on enamasti nii, et punased kassid on isased. Emased punapäised karvapallid on pigem haruldus ning meie arvame, et on täiesti kohane kutsuda punaseid kassitüdrukuid looduse imedeks.

Üks seesugune ime on jõudnud tänaseks ka turvakodusse-punane kassitüdruk Maia!

Kuigi Maia on looduse ime, ei ole osanud tema eelmine perekond seda hinnata. Kassike leiti Saue vallast, kus ta ühte hoovi ilmus ning sealt ära minna ei kavatsenud. Oleme kindlad, et Maia on endine kodukass, sest nii sõbralik ja paimaias kass peab olema koduse taustaga. Kuid minevik minevikuks, nüüd on Maia meie hoole all ja valmis pöörama oma elus uut lehekülge.

Sellel korral on Maial kindlad kriteeriumid, mille järgi ta omale perekonda valib. Kõige olulisem neist on kustumatu armastus- selline, mis ei saa otsa perekonna kolides, mis ei kao lapse sündides ning mis ei tuhmu siis, kui ühel päeval Maia juba vana ja põdur on. Ta tahab armastust, mis kasvaks iga päevaga ning inimest, kes kannaks teda südames aegade lõpuni.

Kingi Maiale uus võimalus ning ole see kodu, kellest Maia alati unistanud on! Maia on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud. Ta on pärit Saue vallast ning ootab oma päriskodu Turvakodus alates septembrist 2017.

Maia ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee