Pood
0

Kasside Turvakodu

NUPS – 15.11.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Välk ja pauk! Hoidke piip ja prillid, sest Turvakodu on vallutanud viimase aasta, vabandust, viimaste aastate kõige kõrgemate ja pikemate jalgadega kassike Nups! Me räägime tõsiselt, kui ütleme, et Nups vaatab isegi pooltele väikesekasvulistele koertele ülevalt alla!Kuid see, et Nups oma sihvakate ja pikkade jalgade tõttu enamikule kassikuningriigi esindajatele ja paljudele koerariigi esindajatele ülalt alla saab vaadata, ei tähenda, et tegemist oleks iseloomult suursuguse kassiga. Oh ei, Nups armastab inimesi, lausa väga! Nups armastab paisid ja lähedust ning ei ütle ära ka süles olemisest, kuid samas on Nups piisavalt iseseisev, et suuta ka isekeskis tööpäevi mööda saata.

Me ei tee nalja, kui ütleme, et Nups on eriline ning teda on vaid üks! Ava oma e-mail ja kirjuta talle kohe, sest sellel, et Sa teda märkasid, on põhjus!Nups ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee

Nups on pärit Kohtla-Järve varjupaigast, kuhu ta oma pere poolt hüljati. Nups on 4-aastane, ta on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Oma kodu ootab ta Turvakodus alates 04.08.2019.