Pood
0

Kasside Turvakodu

ESME – 26.10.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Esme on Turvakodu üks kõige uuematest tulijatest ning kohe kaugelt on näha, et see kassitirts on tõeline haruldus! Väga harva kohtame nurrumootoreid, kes esimesest hetkest ennast turvakodus julgena tunnevad, sest enamasti on ikka teiste kasside suur huvi ning vabatahtlike tähelepanu hirmutav. Kuid seda kindlasti mitte Esme jaoks!

Esme on üks nendest kassidest, kelle kohta võib öelda “tulen-näen-võidan” tüüp ning sealjuures on ta totaalne süle-ja paikass! Kui me päris ausad oleme, siis Esme armastab nii väga paisid, et esialgu ta veel ei oska paisid saades kuidagi olla! Küll tahab ta lõua sügamist, siis juba tahab kõrva tagant sügamist, oi, siis juba sabatutt sügeleb! Kõik paisessioonid mööduvad Esme suure vingerdamise all, sest heameelega tahaks kassitüdruk, et paikäsi kataks samaaegselt tervet tema keha! Kust küll võtta üks tore ja armastav kodu, kes selle kiisutirtsu nii paljude paidega üle küllaks?

Esme on Kohtla-Järve varjupaigast päästetud noor kass. Ta on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 18.08.2017.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee