Pood
0

Kasside Turvakodu

HURMUR – 19.10.2017

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Hurmur on paarinädalasena üksi tänavalt leitud kassipoeg, kes on nüüd hoiukodus piisavalt suureks kasvanud ja peagi valmis uude koju minema. Hurmuri nurrumootor töötab pea lakkamatult. Väga suur hellik ja sülekass on, üksi olemist ei armasta, kuigi suudab ka juba natuke iseseisvalt uinuda, kui vaja. Seltskond meeldib – ei karda ega võõrasta kedagi.

Hurmur on eale kohaselt väga energiat täis. Ta armastab interaktiivseid mängumaratone, kus on hiilimist, jooksmist, hüppamist, jahti ja tagaajamist. Kui temast ei saa hiirekeldrit või kodukandi lindude hirmu, on tal kindlasti väravavahi amet soojas, sest lisaks kiirele reageerimisele ja täpsusele pöörab ta erilist tähelepanu stiilsele esitusele – mida ei õnnestu püüda, selle pareerib ta efektse salto saatel kehaga.
Loomulikult on kassipoiss ka tohutult uudishimulik – nuusutab kõik koju saabunud uued esemed läbi ja katsetab, kas need kõlbavad söögiks või meelelahutuseks. Ta on ka väga seltskondlik, jälgides igat tegevust suure huviga nagu oleks tegu millegi erakordsega, oodates kannatamatult hetke, kus on võimalik abikäppa pakkuda.
Peale ilmekate silmade on Hurmuri salarelvaks tema mõnusalt siidine kasukas. Sellel on mitu seletust: esiteks peab ta lugu heast konservist ja värskest lihakraamist, teiseks järgib ta kohusetundlikult hügieeniprotseduure ja kolmandaks ei ütle ta ära korralikust paisessioonist. Vaieldamatult oskab noormees elu nautida – kui ta ei tegele parasjagu tervise- või mõttespordiga ega maiusta hea-paremaga, siis põõnutab ta nurrumise saatel lähimas soojas süles.

Hurmur on kiibitud ja saanud ussirohtu, enne uude koju minekut saab ka vaktsineeritud.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.