Pood
0

Kasside Turvakodu

RUBINA – 10.10.2017

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

VÄIKESE RUBINA KODU OOTUS ON MUUTUNUD LIIGA PIKAKS! PALUN PAKU KODU!

Kas Sina tead, millised nurrumootorid ootavad Turvakodus oma päriskodusid kõige kauem? Ikka mustvalged kassikesed. Meie ei tea, miks seda värvi kasukaga kassikeste puhul ei märgata nende imeilusat süda ja paimaiast iseloomu, kuid sageli on just nemad need, kes pikalt kodu ootele jäävad. Eriti kurb on siis, kui pikaks ajaks jäävad oma kodu ootama pisikesed mustvalged kassipojad, kes terve oma üliarmsa kassilapseea veedavad hoiukodus, selle asemel et vahvate mängudega oma perekondi rõõmustada. Üheks selliseks õnnetuks kassilapseks on pisike Rubina.

Rubina ei vaja ilmselt kellelegi tutvustamist – tema on üks meie vahva beebiblogi staaridest! Kuid olenemata suurest vastukajast ei ole Rubinakene veel oma päriskodu leidnud. Me loodame, et asi on selles, et suures kassipoja virr-varris ei ole ta lihtsalt veel päris oma inimesele silma jäänud, mitte et ta on päriselt märkamatu… See pisike ja armsa ninanöpsiga kassitirts tahab nii väga oma päriskoju minna ning oleme ausad, kodukassi potentsiaali on pisikesel kuhjaga! Vähe sellest, et Rubina nurrumootor on nii valjuhäälseks treenitud nagu suurel kassil, on Rubina ka üks agar paifänn! Küll talle meeldib, kui sügatakse kõrva tagant ja lõua alt ning oi, kõhu alt ka!

Kui Sina otsid omale neljajalgset sõpra, siis peatu hetkeks! Äkki on just mustvalge Rubina see, kes Sinu südame võiks võita ning kõik teised värvilised nurrumootorid valikust seljataks.

Rubina ootab Sinu kirja nii väga! Kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee

Rubina on kiibitud, saanud ussirohtu ning enne kojuminekut saab ka vaktsineeritud.