Pood
0

Kasside Turvakodu

MIINA – 02.02.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Miina on põhjamaine iludus, ehe eestimaine kaunitar, kes annab silmad ette isegi inimsoost supermodellile Carmen Kassile. (Meie arvates nurriku modellinimeks peaks olema Miina Inimene). Millal ometi korraldatakse Eesti Super-Karvapall? Miina paneks esimese koha hopsti kinni!

Vaadake tema portfooliot! Milline sisemise ja välise ilu harmoonia! Siidpehme, mahedates hallides toonides kasukas, pilk tõsine ja väärikas – kuid samas nii naiselik. Isiksus? Veetlev! Iseloom? Malbe, sisemistest väärtustest pulbitsev nagu väike vulisev oja.

Oma eluloo poolest sobiks ta hiilgavalt saatesse “Ameerika Supermodell”. Miina sündis tänaval, kuid tahab oma elu muuta ning tal on modellinduse peale loomulik anne. Vaadake, kuidas ta kasutab kohevat valget maniskit, et rõhutada silmade ilu, vurrude siledust, kõrvade kenadust. Profiilis tehtud foto on lihtsalt meistritöö. Millised voolavad kontuurid, sulnis peapööre! “Supermodelli” saatejuht Tyra Banks kukuks vaimustusest selili, kui seda pilti näeks.

Muide küsisime Miina käest, et kui ta tõesti võidaks prestiižika modellivõistluse, milline oleks tema sõnum maailmale. Miina vastas: “Ee.. nurr… ee… Maailma rahu muidugi… ja kõigile kodututele kassidele süüa ja peavarju!“

Nagu kõik noored anded, Miina vajab inimese tuge ja kannatlikkust, et saada üle arglikkusest ja usaldama hakata. Ent me loodame, et teie näete sama mis meie: see kassike on otsekui kaunis õunapuu õis, mis on valmis õitsele puhkema – Oma Kodu kaitsvas ümbruses.

Miina on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud. Ta on pärit koos Martaga Tallinnast Tähetorni kolooniast ja ootab oma päriskodu Turvakodus alates 16.04.2017.

Kirjuta Miinale aadressile info@kassideturvakodu.ee