Pood
0

Kasside Turvakodu

PANTER – 15.03.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Panter on endine kodukass, kes paar päeva tagasi meie hoole alla jõudis. Kodukasside jaoks on turvakodu rohkearvulise kassiseltskonnaga harjumine ääretult raske, nii ka Pantri jaoks. See heasüdamlik ja paimaias kassipoiss on turvakodus ääretult stressis ning ei söö. Oleme Pantri ette pannud erinevaid kausse konserve ja krõbinaid, kanafileed ja hakkliha, kuid ei midagi… Panter on endiselt hajevil ning vaatab suurte hirmunud silmadega teisi kasse.

Ainsad rõõmsad hetked on Pantri jaoks need, kui vabatahtlikud teda silitama tulevad. Paikäe lähenedes hakkab Panter oma pisikest peakest vastu inimest puksima ning suures pairõõmus kaob ka nägu korraks krõbinakaussi, kuid sööki Panter siiski ei puutu. Ta naudib lohutuseks hellitusi, ronib puuriukse juurde inimese vastu ja keerab end ümber paikäe kerra. See näitab, et Panter igatseb stabiilsust, lähedust ning sooja paikätt, küll siis ka tema isu taastub ning meel rõõmsamaks läheb.

Kui Sinu peres igatsetakse ühe sõbraliku pai- ja sülekassi järele, siis palun kirjuta meile KOHE aadressile info@kassideturvakodu.ee

Panter on kiibitud, kastreeritud, vaktsineeritud, saanud parasiiditõrjed ning omab lemmikloomapassi. Turvakodus ootab uut kodu alates 03.03.2019.