Pood
0

Kasside Turvakodu

RENTON – KODUS 14.08.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Mina olen Renton ja võiksin valitseda Edinburgh’i tänavaid, kui mulle juhuslikult ei meeldiks hoopis ennast diivanil kerra keerata. Võiksin kindlasti olla kellelegi partner-in-crime, näiteks sissemagamisel, kassikrõbinate smugeldamisel või nurrulärmi tegemisel. Mulle pigem meeldib rahulikult olla ja ümbrust jälgida, kui palle ja tuuste taga ajada. Praegusel eluperioodil olen maandunud sõbra diivanile ning väga hea meelega sätin end tema kõrvale ja vaatan, kuidas ta arvutiga tööd teeb või seriaalne vaatab. Leian, et kui keegi on kurb, tuleb teda lohutada ning lasen ennast ka kallistada. Eelkõige soovin, et minu nomaadlik elustiil vahetuks kindlama elustiili vastu, sest eks ole juba aeg ju ka.

Hoiukodu sõnul on Renton väga kiire kohaneja. Juba esimesel õhtul nuuskis ta hoiukodus nurgad üle, leidis oma lemmikkoha diivanil ja otsustas, et see on nüüd tema koht. Ta laseb rahulikult end sülle võtta ja isegi küünte lõikamise ajal jääb magama. Kui mõned kassid kardavad valjemaid helisid, näiteks töötavat fööni, siis tema lihtsalt vaatab, et ahah, ja sööb rahulikult oma krõbinaid edasi. Mingitesse veidratesse kitsastesse kohtadesse ta ka ei turni, pigem tundub tema elu põhimõtteks olevat “nii palju, kui vaja, nii vähe, kui võimalik”.

Renton on kastreeritud, kiibitud ja saanud parasiiditõrje. Enne uude koju minekut saab ka vaktsineeritud. Uut kodu ootab alates 25.03. 2017.

Kui sooviksid talle uut kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust  info@kassideturvakodu.ee