Pood
0

Kasside Turvakodu

SELENA – 19.05.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Selena nagu paljud teisedki on rändanud turvakodusse Kohtla-Järve varjupaigast. Toodud heategijate hoole alla turvalise turvakodu pehmesse pessa. Kassiperes on küll mugav, soe ja lõbus, kuid siiski ootab Selena päris enda isiklikku kodu, kus mugavalt pidada lõunauinakuid ja aega veeta pehmete kallistuste embuses.

Selena on omapärase ilvese näoga kiisutüdruk, kelle säravad silmad toovad naeratuse näole ja muudavad päeva helgemaks. Selena veedab turvakodus aega mängides ja meeldivaid uinakuid pidades. Pole vahet, kas mänguasjaks on mõni pehme suletutike või pallike, ta on uudishimulik kõige ja kõigi vastu.

Selena varjatud pool tuleb välja pikemal tutvumisel, kiisu on sarmikas ja esmapilgul inglike, kuid õigel hetkel oskab neiu välja näidata ka seda kui hästi ennast ja oma inimesi kaitsta oskab. Kindlasti oleks Selena Sinu kodule hea turvatunde allikas. Väike sõbrake, kes hoolib, austab ja loob turvatunde.

Kui Sina saad Selenale, turvakodu ilveseneiule pakkuda sooja kodutunnet, peoga armastust ja südamega hoolivust, siis ootab Selena sind ikka ja jälle turvakodusse tutvuma.

Selena on Turvakodus alates 04.03.2017. Selena on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Selena ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee