Pood
0

Kasside Turvakodu

WIFI

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Wifi tervitab uuest kodust!

08.02.2017

Kui me jaanuari alguses Wifile pühapäeva hilisõhtul järgi läksime, oli ta juba jõudnud ka transpordiga aidanud Triinu südame võita. Meie olime aga valmis, et tuppa jõudes veedab ta esimesed päevad kuskil hämaras kapialuses ja tema eluolu kulgemist näeme ainult salaja tühjeneva toidukausi järgi. Tegelikkuses otsustas Wifi peale kiiret korteritiiru, et võib isegi peaaegu täiesti nähtaval kohal teetolmu kasukalt maha pesema asuda. Kapialused võeti ette ainult siis kui keegi ootamatult koridoris vastu tuli või mõni valjem heli kostus. Juba paar päeva hiljem otsustas ta, et tegelikult on parim magamiskoht minu juures voodis.

Nüüd, kuu aega hiljem, on tunne nagu Wifi oleks koguaeg meiega elanud. Koju tulles võib kindel olla, et lähema paari minuti jooksul ronib ta kuskilt ringutades välja ja tuleb uurima, kes ja kust tuli ja mida tõi. Magama tullakse alati nii kaissu kui vähegi võimalik – no kui palav hakkab, siis tuleb natuke eemale nihkuda aga mitte ka väga kaugele. Vähemalt käpaots peab ikka inimese vastu puutuma. Enamiku ajast armastab ta ikka olla seal toas, kus keegi veel on, aga kui ta on veendunud, et seal midagi põnevat ei toimu ja korralik paikuur on juba kätte saadud, siis võib minna teise tuppa omaette nohisema ka – eelistatavalt kott-tooli. Aga mitte liiga kauaks. Sest äkki teises toas tehakse uinakut ja siis tuleb ju kaissu minna.

Palle ja mänguhiirt tuleb kindlasti taga ajada kaltsuvaiba peal, siis saab ühele poole sellega mööda põrandat surfata. Kui see ära tüütab siis tuleb paikuuri nõuda või akna pealt õues jalutavaid koeri põrnitseda. Ja siis on Wifil veel üks naljakas ajaviide:

Alati kui mult on küsitud, et kas Wifi nimeks jääb Wifi siis saan naerdes vastata, et seda nime ei saaks ka parima tahtmise korral ära muuta. Nii kui Wifi näeb, et telefoni- või sülearvutiekraanil midagi liigub – on see siis uudisteartikkel, video, film, mäng või miski muu – peab ta vaieldamatult ka asja lähemalt vaatama tulema. Ja oi seda pahast nägu siis kui ekraan tema vaateväljast ära võtta. Lühidalt öeldes on Wifi ilmselgelt tehnofiil. Eriti hea on muidugi kui sealt ekraanilt vaatab vastu mõni linnu- või looma- või akvaariumivideo, aga täiesti tavaline action-film või -sari sobib ka. Uudised ja muud artiklid teevad pikapeale uniseks.

Kokkuvõtteks on Wifist saanud just täpselt selline pereliige ja parim sõber nagu ma eelmise aasta lõpul tema pilti nähes arvasingi. Absoluutselt ei imesta, et kõik temast väga kiirelt vaimustuses on – ta lihtsalt ongi selline vahva kiisu kogu oma olemisega.

Suured tänud Triinule Wifi transportimise ja hoidmise eest, hoiukodu Annelile ja tema perele pikkade paide ja hoolitsuse eest ja kõigile teistele ka, kelle abiga Wifi tee koduni leidis 🙂 Ja Wifi poolt kõlavalt nurruvad tervitused kõigile!

Wifi hoiukodus