Pood
0

Kasside Turvakodu

VASSILI – 10.08.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

KAKS ON PAREM KUI ÜKS – VASSILI OOTAB OMA SÜDAMESÕBRAGA ÜHIST KODU!

Vassili koos enda sõbra Markiiziga on reisinud Turvakodusse Narvast. Nad olid elama kolinud mahajäetud maja katusele ja seal veetsid nad õhtud tähtede all. Kuigi nad ei olnud ühest pesakonnast pärit vennakesed, on nad nii kokkuhoidvad, et ei kujutaks ette elu teineteiseta.

Kohvrid pakitud, kolisid sõbrad koos Turvakodu sooja pesasse, kus hoolitsevad vabatahtlikud nende heaolu eest. Kõik hommikud ja õhtud veedavad sõbrad endiselt käpad koos, üksteise eest hoolitsedes ja tihti leiab neid sõbralikult kassipesas müramast.

Vassili on sulgpehme pika karvaga pontsakas kiisuke, kes vajab igal hetkel rohkesti paitamist ja soojust. Ta tuleb vaikselt ise sinu paikäsi nõudma ning siis viskab ennast õrnalt selili ja näitab sulle enda veetlevat lumivalget kõhukest, mis vajab kindlasti kõige rohkem tähelepanu. Iseloomult on kassike väga sõbralik, armastav ja hooliv, lemmik tegevus on pehmete paide nautimine ja soojas asemes uinumine koos enda sõbra Markiiziga.

Vassili on kindlasti koos enda sõbra Markiiziga üks lahutamatu paar ja väga kurb oleks saata kiisusid erinevaid radu käima. Vassili ja Markiiz loodavad, et kord langeb ka nende silme ees taevatäht ja nii saavad nad koos soovida päris enda ühist kodu.

Vassili on kiibitud, kasteeritud ja vaktsineeritud ning ootab Turvakodus päriskodu alates 18.12.2016.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee