Pood
0

Kasside Turvakodu

MARKIIZ – 10.08.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

KAKS ON PAREM KUI ÜKS – MARKIIZ OOTAB OMA SÜDAMESÕBRAGA ÜHIST KODU!

Markiiz koos enda sõbra Vassiliga on reisinud Turvakodusse Narvast. Nad olid elama kolinud mahajäetud maja katusele ja seal veetsid nad õhtud tähtede all. Kuigi nad ei olnud ühest pesakonnast pärit vennakesed, on nad nii kokkuhoidvad, et ei kujutaks ette elu teineteiseta.

Kohvrid pakitud, kolisid sõbrad koos Turvakodu sooja pesasse, kus hoolitsevad vabatahtlikud nende heaolu eest. Markiiz on valge-musta kirju kass, suurepärase karvkatte ja armsate roheliste silmadega, iseloomult lahke ja helde südamega, kui tuleb võimalus veidi tähelepanu võita, siis haarab ta võimalusest ja naudib paisid hoolega. Ta on esmapilgul veidi tahaplaanile jääv kass, kes ei trügi ega luni. Väga korralik, mõistev ja tasakaalukas kassike. Parimaks sõbraks on alati Vassili, kellega mängitakse ja müratakse vahel suure hoolega, siis jälle hoolitsetakse üksteise eest ja nii leiab neid alati ka koos uinumast.

Markiiz on kindlasti koos enda sõbra Vassiliga üks lahutamatu paar ja väga kurb oleks saata kiisusid erinevaid radu käima. Vassili ja Markiiz loodavad, et kord langeb ka nende silme ees taevatäht ja nii saavad nad koos soovida päris enda ühist kodu.

Markiiz on kiibitud, kasteeritud ja vaktsineeritud ning ootab Turvakodus päriskodu alates 18.12.2016.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee