Pood
0

Kasside Turvakodu

TAUKAR – 22.03.2017

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

TAUKAR – POPP KASSIPOISS OTSIB IGAVESI FÄNNE!

Meie lembelaulikul Figarol on noor ja väga popp konkurent – hurmur Taukar! Kassipoeg Taukar on sõnakuulelik ja mänguhimuline kassipoeg, kes armastab jahtuda kõike, mis särab. Eriti meeldib Taukarile kui tähti täis on öö. Tähed säravad kaunilt ning sel hetkel tabavad teda segased lood. Taukari unistuseks on paar auhinda Ägedamate Kasside Auhindadelt endale saada. Näiteks meeldiks talle Aasta Kassi auhind ning Parima Kodukassi auhind. Ta unistab iga päev oma kodust, kuid hetkel tunduvad auhinnad väga kättesaamatud. Kõige nukram tuju tabab teda voodis mõnuledes just hommikuti. Hommikuti, temast asja ei saa, sest pere ei tundu olevat lähedal, kuid ta ju nii ootab ning loodab leida oma peret.

Taukar on ka väga aktiivne ja lustlik kassipoiss. Kui temal mänguhoog peale tuleb, siis ta jookseb kõigi seitsme tuule poole. Kui kell saab kuus ja hoiupere koju jõuab ning talle ohtralt paisid kingib, tunneb Taukar, et ta on vastupandamatu. Kus siis on tema kodu, kui ta on vastupandamatu?

Kui Sinu perest on puudu üks hurmav ja vastupandamatu Taukar, siis kingi talle päriskodu! Vahva kassipoiss ootab fännikirju aadressile info@kassideturvakodu.ee!