Pood
0

Kasside Turvakodu

BOBI

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Bobi tervitab uuest kodust!

04.01.2017

Bobikene on meie pere tõeline staar, enam nunnumat kassi pole endisõnul keegi kohanud – ei pereliikmed ega külalised. Bobi on oma mõnusa olemise, korraliku käitumise, karvase kõhu ja suurte silmadega sulatanud palju südameid.

Bobikese päev algab koos kõige varajasema ärkajaga, kes laseb ta esimestele õuetiirudele. Tihti aga nõutakse õue ka kella 4-5 paiku öösel, kui uni ära läheb – niipalju toimetusi on ju vaja veel enne hommukusööki korda saata. Kui perimeetrid on kontrollitud, siis saab paari käpatõmbega vastu ust jälle sisse. Peale söömist ja hoolikalt pesemist patseerib Bobikene rahulolevalt oma aknaalusesse korvikesse ning magamine võib alata. See korvikene on Bobi tõeline lemmik ja teda võib tihti sealt leida. Kahtlustan, et kui kedagi kodus ei ole, siis ta ilmselt enamasti magab, kuigi terve maja on igasugu mänguasju täis ja uudistamist oleks küllaga.

Kui keegi koju tuleb, ärkab ka tema ja vestleb valjult tulijaga oma kurina-keeles ning edasi kas püherdatakse põrandal kõht taeva poole, näksitakse midagi või mängitakse ning kindlasti tehakse mitu-mitu tiiru õue ja tagasi. Ja ega alati sealt tühjade kätega tulda – Bobi on meil ka paar hiirekest kinni püüdnud (kuigi ta nende söömis vastu ei näi huvi tundvat). Kui kõik magama lähevad, tuleb ka Bobi nurrudes ning sätib ennast kas inimese jalgade või padja peale magama.

Kindel on see, et Bobi on inimese suhtes väga usaldav ja ilmselt olnud kellelgi kodus, ka kombed on tal täiesti laitmatud – kuigi süles talle ei meeldi olla ja sülle ta ise ei kipu ka. Võibolla on ta kunagi koos elanud koertega – kipub käppa tõstma ning temaga on võimalik täiesti jalutama minna, ei jää sammugi maha ja jookseb kutsumise peale kohale. Üle tee koplis elavat hobuste hirnumist ta aga ei kannata üldse.

Bobikese lisandumine meie perre oli kindlasti meie 2016. aasta tipphetk!!!

Bobi Turvakodus

Vaata ka Bobi varasemaid kodu-uudiseid