Pood
0

Kasside Turvakodu

NURRU (NÜÜD CARLOTTA)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Carlotta tervitab uuest kodust!

22.12.2016

Pisikesest Nurrust on saanud läikiva kasukaga ja (loodetavasti) õnnelik ning kodu ja perega rahul noor kassidaam Carlotta (lühidalt Lotta, aga vahel ka sabaelukas, Tipsik jne.). Nimi Nurru ei tundunud ühelegi osapoolele 100% sobivana ja seega sai juba esimestel koos veedetud päevadel Nurrust Carlotta. Viimane paistab ka ise selle lahendusega rahul olevat. Samas nurrub ta tõesti palju, seega oli ka esimene nimi õigustatud.

Lottale meeldib palju magada ja süüa. Tal on oma kindel päevakava (ja kui keegi peaks seda segama, siis ta tuuseldab seni, kuni takistus on kõrvaldatud): hommikul magab ta voodi peal, siis liigub elutuppa diivanile, siis oma “trooni” otsa jne. See jaotus on vist suvest – vastavalt päikese liikumisele. Ka meeldib talle tšillida karpides, kastides, vannitoa kraanikausis ja garderoobikapi viimasel riiulil või peremehe särkide kuhila taga. Lemmik mäng on ilmselgelt peitus (või sellelaadne asi), lemmik söök juustutükkidega kanaliha konserv, aga kalast ei ütle ka ära. Tema söömist ja magamist püüame siiski piirata – nii et meil ikka aktiivne kiisu oleks. Daamile kohaselt meeldib talle ka kõik sädelev ja sätetev.

Me ei kujutaks oma elu ilma Lottata enam ette. Ta on tõeline isiksus ja täieõiguslik pereliige. Suur aitäh, et te meid tema juurde juhatasite. Jõudu ja jaksu uueks aastaks!

Carlotta hoiukodus