Pood
0

Kasside Turvakodu

ASJA – 08.07.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

 

UUES KODUS!

Kaunis kass nimega Asja on 7aastane ja tema Turvakodusse jõudmine on südantlõhestav. Kassiproual oli juba oma inimene- see keegi, kes teda armastas ja hoidis, paitas ja kallistas, kuid kahjuks pidi omanik minema hooldushaiglasse ja Asja jäi üksi. Kaotada oma inimest- teda, kes on Sinu jaoks terve Su maailm- on valus. Me ei kujuta ettegi, mida Asja hinges tunda võib. Küll aga me näeme, et Asja ei suuda kaotusvaluga kuidagi toime tulla ja on turvakodus väga stressis. Asja on kodukaotusest lausa nii muserdatud, et ta keeldub söömast. Ta tunneb ennast puuris väga üksiku ja õnnetuna.

Oleme Asja pärast suures mures. Me ei taha ette kujutada, mis saab siis, kui ta ei hakkagi sööma…

Seetõttu vajab Asja väga uut kodu! Ta on väga sõbralik ja inimlembene kass, kes vajab väga inimese tähelepanu. Nurrik on rahulik ja vaikne kassike, kes on tänulik iga pai ja tähelepanuavalduse eest. Iga kord, kui Asja inimest märkab, elavneb ta veidi. Me näeme, kuidas Asja hing nutab. Igatsus oma inimese järele on niivõrd suur.

Aga me teame, et väike nurrik väärib uut võimalust. Asja soovib leida omale kodu ja pere, kus taasavastada armastuse võlu. Kodu, kus pühkida hingest kaotusvalu ning tunda ennast maailma kõige olulisema nurrumootorina.

Asja on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 14.12.2016.

Armas sõber, kui Sinu südames ja kodus on kohta kaunile Asjale, siis palun kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.