Pood
0

Kasside Turvakodu

ANTONIO – 21.02.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

ANTONIO – OMA KÕIGE ESIMESE KODU OOTEL

Antonio – märg, määrdunud ja kõhn – elas mitmeid aastaid Viimsi tänavatel, võttes heameelega vastu kõik möödakäijate palakesed ning tähelepanu. Ta eksles tänavatel, kus ei saanud kedagi usaldada. Tal ei olnud oma pesa ega oma paikäsi, rääkimata täiskõhu- ja turvatundest.

Turvakodus oleku ajal on Antonio teinud lühikese ajaga läbi väga suure muutuse – metsikust kassist on saanud paisid ja tähelepanu armastav kass, kes on ka nurruma õppinud. Tal on alalhoidlik, kössis kehahoiak, murelik pilk ja komme silmi kinni pigistada, kui inimkäsi ootamatult lähemale tuleb. Sest käsi ei pruugi olla alati paikäsi, seda Antonio teab.
Minema hüpata, vastu hakata, ennast kaitsta ja oma pahameelt välja näidata ta ei oska. Võibolla ei taha – meie ei tea, mida Antonio täpselt mõtleb või tunneb. Meie lihtsalt näeme, et ta on otsustanud, et püsib paigal, tulgu mis tuleb.
Võib-olla tuleb paikäsi, võib-olla mitte.

Kui tegu oleks muinasjutuga, siis oleks Antonio lool õnnelik lõpp. Käsi tuleks, tõuseks ja teeks pai. Oleks pehme ja soe, tõstaks väikese elusolendi maast üles ja suruks endale tugevalt kaissu. Ja lõppu oleks kirjutatud: “Ning sestpeale elasid nad koos kaua ja õnnelikult….”
Muinasjutud aga ongi inimeste endi kirjutatud ning õnnelikud lõpud ongi meie endi teha.

Üle kõige ootab Antonio võimalust nurruda ühel päeval soojas päriskodus sellele heale ja OMALE. Kui just Sina sooviksid pakkuda Antoniole uut kodu, siis võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee

Antonio on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab ta uut kodu alates 14.11.2016.