Pood
0

Kasside Turvakodu

KRATT

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Kratt tervitab uuest kodust!

01.12.2016

Hei turvakodulased!

Mõtlesin, et küsin kuidas teil läheb ja kirjutan samas natukene enda tegemistest. Olen oma päris pere juures olnud juba neli kuud. No läheb see aeg ikka kiiresti. Alles see oli, mil suurte ponnistuste peale lubasin end lõpuks puuri ajada ning neljarattaline võttis suuna linnast välja minu uue kodu poole.

Oi sõbrad, mul on mõnus elu! Perenaine annab head ja paremat süüa ning kapi all peidus ei viitsi ma enam ammu konutada. Ega ma sinna tegelikult enam hästi ei mahtunud. Eks hea söök ja vähene liikumine ole minu figuurile natukene kurve juurde lisanud:) Nüüdseks tunnen end mõnusalt pererahva suures, pehmes voodis. No päris julge ma veel siiski ei ole. Hoian pisut distantsi kuid iga väiksema krõpsu või liigutuse peale enam peitu ei poe.

Alguses tegin natukene pahandust ja teritasin küüsi seal kus poleks pidanud. Tänaseks olen selgeks saanud kus midagi võib teha ja kus mitte. Perenaine kiidab mind ja ütleb, et ma olen väga tubli. Ja teate, ta näitab mulle mingist väikesest asjast (see olevat vist telefon) mingisuguseid liikuvaid tegelasi. Oot, ma päris hästi ei tea mis need on, aga perenaine räägib mingitest kiisudele mõeldud videotest. Ja seal on tiivulised ning mingid koheva sabaga olendid. Need meenutavad natukene kasse:) kuid pidid olema oravad. Teate, neid videoid vaadates lähevad mu silmad suureks-suureks ja see liikumine on nii põnev. Perenaine räägib veel, et kui ma juba oma koduga päris ära harjunud olen ning ei ole ohtu minu kadumiseks, näitab ta mulle reaalselt õues toimuvat. Aga sinnani läheb ikka veel palju, palju aega!

Saadan teile endast ühe pildi. Selle peal poseerin ma pererahva mõnusas voodis:)

Soovin teile kaunist saabuvat jõuluaega ja loodan, et kõik teie soovid täituksid ja jõuaksite peagi oma päriskodudesse!

Tervitades Kratt (perenaine saadab ka tervitusi)

Kratt Turvakodus