Pood
0

Kasside Turvakodu

LOTA – 24.12.2016

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

PREILI LOTA OMA IGAVESE PÄRISKODU OOTEL!

Pisikese Lota leidmislugu on vahva. Lota asemel olime saanud abipalve ühest triibulisest suurest kõutsist, kuid püügipuuri puges hoopis 1,5-kuune Lota. Lota oli näljast nõrkemas ning kunagi ei olnud ta näinud inimest. Sellest hoolimata lasi Lota kohe kuuldavale valju nurru, kui ta sooja teki sisse mässiti. Nii võttiski Lota käppade alla tee hoiukodusse.

Hoiukodus on Lota iga päevaga aina julgemaks muutunud ning nüüd võib selgelt Lota kohta öelda “vaga vesi, sügav põhi”. Esialgu tundub Lota rahulik ja tagasihoidlik kassitirts, kuid nii kui Lota mõistab, et uued sõbrad on mängimiseks, algab üks suur tants ja trall. Pisike Lota naudib tähelepanu täiel rinnal- mängib suletutikestega ja mänguhiirtega ning seejärel hõõrub ennast puht juhuslikult inimese käe vastu. Lota teeskleb hetkeks, et see oli kogemata, kuid siis vaatab inimesele kelmika näoga otsa, justkui öeldes, et “eksju ma olen kelmikas väike kassitirts?!”.

Lotal on ka väga suur oskus jalapealt “käiku vahetada”. Äsja võis Lota mängida, kui järsku vajub pisitirts inimese sülle, paneb silmad kinni ning vajub magama. Muidugi saadab Lota mõnulemisi alati kõva ja helisev nurr- need on hetked, mille nimel tasub Lotale kodu pakkuda. Väike pilk unisele Lotale ning süda täitub rahuga… Just Lota on see, keda oled pikka aega oodanud.

Lota on kiibitud, vaktsineeritud ning saanud parasiiditõrjed. Lota omab ka lemmikloomapassi ning ootab oma kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.