Pood
0

Kasside Turvakodu

NANCY – 22.09.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

VESIHALL KAUNITAR NANCY OMA INIMESE OOTEL!

Silmist lendub sädemeid, südamesse hiilib soojus- just nii tunned ennast kui vaatad kaunist Nancyt. Ta pilgus on ühteaegu tarkust, lootust, ilu ja ka valu. Noor kassipreili on oma elus kogenud nii mõndagi ja see kõik on teda voolinud just selliseks nagu ta on. Tasakaalukas ja arukas kassitirts, kes teab, et elu viperustest tuleb õppida. Kassipreili, kes olenemata ebaõnnest on lustlik ja sõbralik karvapall, kes ei ütle iial ära paikätest ja hoolitsusest. Ta teab, et olenemata saatuse tagasilöökidest tuleb elus edasi liikuda ja pürgida tähede poole… Nii on ta alati teinud, sest ta teab, et saab loota vaid iseendale…

Või kas võiks Nancyl olla sellel teel keegi, kes teda hellitab ja hoiab? Kas võiks olla selline inimene, kes õrnalt tema pea oma käte vahele võtab ja nina vastu tema nina paneb, öeldes et nüüd on kõik hästi. Et enam ei ole vaja muretseda, sest Nancy ei ole enam kunagi üksi. Et Nancy ei pea enam üksinda läbi elu kõndima, vaid nüüd on tal sõber, kes armastab teda tingimusteta.

Kas Sina võiksid olla Nancy parim sõber? Kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee

Nancy on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast. Nancy on kiibitud, steriliseeritud ja enne kojuminekut saab ka vaktsineeritud.