Pood
0

Kasside Turvakodu

FERDINAND – 03.03.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!0

“Meile tekkis kuu tagasi siia üks ilus sõbralik poiss. Kuna endal kolm kassi ja naabritel ka, ei saa keegi teda võtta. Nii me teda väljas toitsime. Nüüd, reede öösel, on õnnetus juhtunud. Tal tagajalad ei liigu ja aru saada, et kass valudes ja väriseb. Ei taha usukuda, et koera käest pureda saanud. Kardan, et autolt löögi saanud…”

…niimoodi algas ühe punase poisi lugu – õnnetu Ferdinandi lugu. Peaaegu aasta tagasi oli see päev, kui me Ferdinandiga kohtusime. Tema tagajalad oli liikumatud ning kliinikus selgus, et tal oli niudeluumurd. Murru vahele oli jäänud istmikunärv, mille tõttu ei saanud Ferdinand liigutada oma tagajäsemeid ning lisaks olid luukillud tunginud Ferdinandi kõhuõõnde. Kassipoisi olukord oli väga tõsine ning arstid ei julgenud Ferdinandile eriti palju lootust anda. Ferdinand läbis ulatusliku operatsiooni ning siis pidime jääma ootele, saamaks teada, kas Ferdinandi jalgade tundlikkus üldse taastub. Ootusärevalt vaatasime Ferdinandi toibumas ning õnneks oli kiisu tagajalgade tundlikkus taas olemas. Ferdinandi järelravi venis aga kuude pikkuseks, kuna Ferdinandi jalad küll liikusid, kuid tagajala närvidega ei olnud kõik korras. Ferdinand käis kordi ja kordi arstil, selleks et närvide funktsioon korda saada. Kassipoisi olukord oli südantlõhestav, kuid nüüd, peaaegu aasta hiljem, on Ferdinand täiesti terve!

Aasta Ferdinandiga on meie jaoks möödunud kui Ameerika mägedel – on olnud palju pisaraid ja muret, palju lootust ja rõõmuhõiskeid. Kuid milline on olnud Ferdinand kogu selle keeruka aja vältel? Lihtsalt IMELINE. Ferdinand on algusest peale olnud suurte silmadega ootusärev kassipoiss, kes tunneb rõõmu tähelepanust ja hoolest. Ta on olnud nurrumootor, kes olenemata valust ja ebamugavusest on olnud õnnelik, et keegi lõpuks hoolib ja aitab! Ferdinand on ideaalne kass inimesele, kes soovib omale armsat kiisut, kelle võib õhtuti kaissu võtta ning musidega üle külvata. Ferdinand on täiuslik kass inimesele, kes tahab omale parimat sõpra, kes temaga koos kõiki koduseid toimetusi teeks. Samuti armastab Ferdinand ka jutustada, või kui täpsem olla, siis asjalikult kraaksuvat häält teha. 🙂

Ferdinandi aasta on olnud keerukas ning rohkem kui kunagi varem on ta valmis oma päriskoduks! Kui Sinu südames on kohta armsale Ferdinandile, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.