Pood
0

Kasside Turvakodu

SABATÄHT – 11.11.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

PISIKE NURRUV SABATÄHT OTSIB OMA LINNUTEED!

Sabatäht on imekaunis pisike kassipoiss- ta on kaunis nii seest kui väljast! Karvapallil on kaunis lumivalge kasukas, mida kaunistavad triibiku vöödid seljalt sabatutini. Juba Sabatähte silmates hakkab inimestel silmist südameid lendama – kuidas saab küll üks kass olla niivõrd kaunis?! Kuid saab… Sabatäht on sada protsenti tõeline!

Armas on ka Sabatähe iseloom. Ta on üheaegselt hell ja õrn ning teisalt krapsakas marakratt, kes sööb vendade eest kõik söögikausid tühjaks. Muidugi on Sabatäht ka super “peorikkuja”. Kui tema vennad otsustavad kambas tududa, aga Sabatäht arvab, et see on halb mõte, siis ühel hetkel lendab Sabatäht karmauhti vendade vahele. Kepsutab natuke ühe koha peal ning kappab tuhat nelja minema… Eesmärk on ju täidetud ning kõik on rõõmsalt üles aetud. 🙂

Sabatäht oskab ka hell olla- näiteks ei ole imekspandav, kui ühel hetkel kostub kuskilt kõva nurrumist. Lähemal vaatlusel selgub, et see on väikene Sabatäht, kes on järsku ennast kuhugi vaiba peale tuduma “unustanud” ning ennastunustavalt nurrudes tukub.

Praegu ootab väike nurruv karvapall oma päriskodu- seda, mida tal veel kunagi olnud ei ole. Kui Sabatäht võitis Sinu südame, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee!

Sabatäht on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ja saanud esmase parasiiditõrje.

Vaata Sabatähe õdesid-vendi:

Suslik

Tähnik

Valgekrae

Musthabe

Vaata ka Sabatähe (uue nimega Kiki) kodu-uudiseid:

25.12.2016