Pood
0

Kasside Turvakodu

TÄHNIK – 16.11.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

MALBE TÄHNIK OTSIB OMA SÜDAMESÕPRA!

Tähnik on armas kassipoiss, kes on ühtpidi memmekas, aga teisalt väike krutskivend.  Ühel hetkel tahab ta pai, kui aga mänguhoog peale tuleb, siis asjad lendavad ja näha on ainult must-valge virvendus. Muidugi meeldib talle lisaks jooksmisele ka väga hüpata, stiilis – voodi peal kaks hüpet, siis tool, põrand, uuesti voodi. Vahel tundub, et tal on jalgade asemel vedrud. Tähnik on väga mänguhimuline ning käib alatihti oma vennakest Valgekraed mängima ärgitamas. Valgekrae võib rõõmsalt tududa, kui Tähnik tujurikkujana Valgekraele kaissu hüppab ja kiiresti üles äratab. Mida muud tehagi, kui Sa oled noor kassipoiss?

Tähnik armastab ka inimesi ja palju hellitusi. Õhtuti on Tähnik esimene, kes voodis koha sisse võtab ning terve öö hoiupere kaisus põõnab. Kui tavaliselt on kassid need, kes varakult ärkavad, siis Tähnik on teistsugune. Kassipoiss magab voodis inimeste ärkamiseni ning kui nälg ei näpistaks, siis magaks ilmselt veel kauemgi.

Tähnik ootab oma kodu rohkem kui kunagi varem. Nii paljud värvilised kassipojad on oma kodu leidnud, kuid kus on küll tema- viisaka mustvalge kassipoisi igavene päriskodu? Palun kirjuta Tähnikule info@kassideturvakodu.ee.

Tähnik on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrjed. Tähnik omab ka isiklikku lemmikloomapassi.

Vaata Tähniku õdesid-vendi:

Suslik

Sabatäht

Valgekrae

Musthabe