Pood
0

Kasside Turvakodu

ATS – KODUS 25.02.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Pruunivöödiline Ats on neljaaastane kassipoiss, kellel veel mõned kuud tagasi oli soe kodu, hoolitsev perenaine ja mitu karvast ning nurruvat sõpra, kellega perenaise voodijalutsit jagada.

Kuid saatusel olid omad plaanid ning perenaine ei saanud kõrge ea tõttu enam kasside eest hoolitsemisega hakkama. Ats, koos oma vurruliste sõpradega toodi Kasside Turvakodu hoole alla. Kohanemisraskused olid kõigil, kuid Atsil kõige rohkem. Väike vöödik sõi vaid siis, kui inimene teda silitas ja tasaselt rääkis. Turvakodus on ta olnud alates augustist aga hoiab siiani rohkem omaette. Ta on hästi vaikne ja tagasihoidlik kass, kes on tänulik iga silituse eest ja õrnalt nurruma hakkab. Kannatlikult ootab ta oma korda, ei küsi, ei nõua, ei tee pahandusi, ei mängi. Ta lihtsalt ootab. Vaikselt ja kannatlikult.

Tule Atsile külla ja tee talle pai ning Sa näed imelist ja hella hinge, mis elab ühe armsa ja vöödilise pruuni kassipoisi sees. See väike süda otsib rahu ja kindlust ning vastutasuks annab ta Sulle lõputa truuduse ja tingimusteta armastuse.

Atspoiss on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab ta uut kodu alates 16.08.2016.

Kirjuta meile – info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Atsi kodu-uudiseid: