Pood
0

Kasside Turvakodu

HELDUR – KODUS 26.09.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Heldur, Hillar ja Helmut on umbes juuli lõpus sündinud kassipojad, kes on leitud Viimsist, nad olid pappkastiga hüljatud. Ilmselgelt on nad kodukassi pojad, sest ükski kassipoeg ise pappkastiga õue ei satu ja ükski hulkurkass samuti oma järglasi pappkastis tänavale ei sokuta. Nende tänavale sattumise lugu teab vaid see südametu kahejalgne, kes nad oma emast eraldas ja õue saatuse hooleks jättis.

Kuna poisid olid leides veel nii väikesed, et vajasid imetavat kassiema, jõudsid nad alustuseks asendusema hoole alla. Kuid ka see hool lõppes peagi, kuna asendusema neid lõplikult omaks ei võtnudki. 

Tänaseks on poisid tublisti kosunud ja äärmiselt tegusad ja aktiivsed kassilapsed. Nad kasutavad eeskujulikult liivkasti ja söövad hea isuga kõike, mida ette antakse. Nad on tragid, mänguhimulised ja uudishimulikud. Inimesi ei karda neist keegi ja süles olles löövad kõik kolm koheselt kõlava nurru lahti.

Heldur on hallilapiline poiss, kes on vendadest kõge memmekam. Igal võimalusel ronib sülle ja mõnuleb seal pikalt, kõht taeva poole.

Kassipojad on saanud esmase parasiiditõrje ning enne kojuminekut saavad ka vaktsineeritud ja kiibitud.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee