Pood
0

Kasside Turvakodu

KITTY – 01.08.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

„Üks õige Eesti naine peabki olema kurvikas“ arvab Kitty „ja seepärast on minu kõige lemmikum tegevus söömine… mmm. Lisaks kurvidele on mul veel väga ilus ja armas roosa nina, rohelised silmad, neli valget sokikest, punane lõuaots, punased kõrvatutid ja imekaunis kasukas. Mulle meeldib ka paitamine ja mängimine. Imelikul kombel hakkab mul lausa sabaots värisema, kui inimene mulle pai teeb, aga võibolla on see seotud sellega, et paid on nii teraapilised…Mmm. Mis mänguasjadesse puutub, siis ma pole pirtsakas – kõik mis veereb, koliseb või piiksub, sobib suurepäraselt. Mul on siin hoiukodus ka paar sõpra – kohalik ulakas nurrumootor, kohalik taksikoer ja kohalik lärmakas laps.

Alguses mulle see värk siin ei istunud, kuidagi hirmutav oli ja ma otsustasin, et parem on toanurgast varju otsida. Võõrad näod mulle ka ei meeldinud, kuid nüüdseks olen aru saanud, et nendega saab mängida ja neilt saab ju ka pai ja äkki isegi midagi hamba alla! Ma ütleks, et päris tore kamp on meil siin, kuid kahjuks ei ole nad minu päris pere. Ootan põnevusega, milline võiks olla minu päris isiklik pere ja päris minu enda kodu…“

Kitty on kass, kes väärib endale imelist kodu- ta on lausa kauni lipsukese selleks puhuks kaela pannud. Kirjuta ootab kirju aadressil info@kassideturvakodu.ee.