Pood
0

Kasside Turvakodu

RUBY – 19.11.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Ruby on armas ja hell kassitirts, kes saabust Turvakodu hoole alla Tartu lähedalt, kust ta heinamaalt leiti. Ruby oli hädas kassiemme, kes üritas oma kolme paarinädalast kassilast väikese rohututi sees üles kasvatada. Teadagi on heinamaal lageda taeva all kassiperel ohtlik ning heade inimeste abiga toimetati Ruby koos oma lastega Turvakodu hoole alla.

Nüüd on Ruby beebid oma päriskodud leidnud, kuid Ruby ootab ikka veel. Huvitav küll miks? Kas on põhjuseks see, et Ruby on liiga hea kass, et tõsi olla? Nimelt on Ruby maailma kõige tasakaalukam ja parimate kommetega kassipreili. Ruby armastab rahulikult maailma vaadelda ja inimese kõrval diivanil telekat vaadata. Kõrgustesse ta ei tiku ning jätab üldse kõik lapselikud kassipättused pigem väikestele. Ruby armastab väga paide saatel voodis lebotada või akna peal linde vaadelda. Kindel on see, et kui toimub linnuvaatlus või tähtedesadu, siis Ruby on alati aknal märkmeid tegemas.

Rubyle meeldib ka inimene -inimest nähes, kõlab vaikne kurr ning Ruby on valmis vastu võtma kõik paid, mis talle antakse.

Ruby on steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud ning saanud parasiiditõrjed.

Kui Sina sooviksid Rubyle kinkida oma kodu ja oma südame, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Vaata ka Ruby kodu-uudiseid:

27.11.2016

25.12.2016