Pood
0

Kasside Turvakodu

PRINTS – 29.08.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Prints on leitud Tartumaalt ühe vana lauda juurest kus ta oli üsna abitus seisus ja ilma inimese abita poleks ta enam hakkama saanud. 

Nüüdseks on pisikesest väetist kassipoisist kasvanud tugev, julge ja seltskondlik kiisupoiss. Prints on kiire kohaneja ning saab läbi nii suurte kasside kui ka teiste kassipoegadega, kassipojale kohaselt meeldib talle mängida ja mürada. Kiisupoiss on enda ea kohta suurema kasvuga, mistõttu võib eeldada, et temast kasvab tulevikus suur kassihärra. Juba praegu on tal selgelt oma iseloom, teiste loomade seas peab tema olema juhtpositsioonil ja kui keegi, isegi temast mitu korda suurem kass, julgeb selles kahelda siis müramise käigus üritab ta ikkagi võidu saavutada. Õnnetumatel kordadel kui võit jääb saavutamata minnakse enda lohutamiseks sööma maitsvat kvaliteettoitu või siis filee konservi. 

Kiisupoisil on ka hea õppimisvõime, vaiksetviisi õpime palli toomist, samuti meeldib talle laseri täppi taga ajada mööda korterit ja kõik sulgedega pulgakesed ning pehmed poroloon pallid on ta lemmikud. Uus kodu peaks olema kindlasti koera vaba, sest mingil kummalisel põhjusel ei suuda Prints enda territooriumil koeri aksepteerida.

Prints on saanud parasiiditõrje, kiibitud, vaktsineeritud ja omab passi ning ootab oma kodult kirja info@kassideturvakodu.ee