Pood
0

Kasside Turvakodu

PIXA – 05.02.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

MÜSTILINE PIXA OTSIB SÜDAMESÕPRU!

Turvakodus on mitut sorti kasse – on neid, kes Sind uudishimulikult pesast jälgivad, ning on neid, kes Sulle uksele vastu jooksevad. On neid, kes ootavad pesas kuni järg nendeni jõuab, ning on neid, kes uhkel sammul kassikambreid tutvustavad. Üks uksele vastu jooksjatest ning inimest igal sammul saatjatest on imeline kassitirts Pixa. Pixa võib olla küll üleni musta kuuega, kuid ta on justkui pisike haljas, kes õrnal ja nõtkel sammul turvakodus ringi lendleb. Pixa armastab inimest saata nii söögikausside täitmisel kui ka kaminasse tule tegemisel. Sealjuures ei pea Pixa paljuks inimest asjatoimetustes toetada ning oma kahejalgset sõpra ninamusidega üle valada – kõigile meeldib ju kiitus ning Pixa teab, kui rõõmsaks see nii teda kui inimest teeb. Kassitirts on lihtsalt niivõrd asjalik ja arukas, et ainult pilgust Pixale piisab mõistmaks, et ta on väga-väga eriline!

Pixa on niivõrd vahva ja malbe müstilise musta kasukaga haldjakass, et meie jaoks on üllatus, et Pixa nii kauaks kodu ootama on jäänud. Ta ju sulatab kohe Su südame kui teda näed… Või ehk ongi asi selles, et Pixa jääb oma tumeda kasukaga ning haldjaliku kõnnakuga märkamatuks?

Pixa väärib, et teda märgataks, sülle haarataks ja päriskoju viidaks. Kui Sinu südamest on puudu haldjalik imearmas Pixa, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee!

Pixa on leitud koos poegade Narva tänavalt.  Pixa on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus uut kodu ootamas alates 23.06.2016.