Pood
0

Kasside Turvakodu

BOBO – 26.09.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Bobo on pesakonna rahulikum ja malbe olekuga kiisupoiss. Võluvate silmade ja väga armsa pilguga. Meeldib süüa ja hea meelega naudib paisid, viisakale poisile kohaselt ei mürgelda. Lemmik mänguasjadeks on pallikesed aga kõige enam meeldib magada õe ja vendade kaisus.

Bobo on täiesti kartmatu – kui iga teine kass on seni tolmuimeja eest kabuhirmus minema põgenenud, siis tema istub töötava masina kõrval ja üritab selle toruga mängida. Vee vastu on tal kummaline tõmme – kui pesed nõusid, tuleb tema kraanikausi kõrvale istuma ja sind käpaga patsutama. Ja kui keegi valmistub duši alla minema, siis on tema esimesena dušinurgas kohal ja isegi vee jooksma panemine ei aja teda kohe sealt minema. Üldse on ta hästi inimlemb, ei mingit võõristamist, kui keegi teda sülle tahab võtta ja kuigi igasuguseid lollusi teeb ta nagu iga teinegi kassipoeg, siis tema lollused pole kunagi pahatahtlikud.

Bobo on saanud parasiiditõrje, vaktsineeritud, omab kiipi ja passi. Bobo ootab enda perelt kirja: info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Bobo teisi õdesid vendi:

Zorro