Pood
0

Kasside Turvakodu

TRIIBIK – 11.11.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

2 AASTAT OOTUST- PAIMAIAS TRIIBIK OOTAB SEDA ÜHTE JA ÕIGET!

Kas Sina tead, kui palju paisid on piisav, et täita ühe õnnetu saatusega nurrumootori süda armastuse ja rahuloluga? Meie seda veel öelda ei oska, sest vaadates armsat Triibikut võib küll öelda, et selle kiisu pailimiit on suurem kui universum! Kuid mis siin imestada, olid ju Triibiku esimesed elukuud tänaval ning olles sündinud sügisel, ei saanud lapsepõlv just kõige soojem ja mõnusam olla. Nüüd on aga Triibiku elus kätte jõudnud aeg, kus tuleb kõik saamata jäänud paid tagasi teha ning neid paisid on vaja oi-oi kui palju!

Triibik on üks meie 2015. aasta jõulude eel Tapa kolooniast päästetud kassikestest ning kui kõik sõbrad ja sugulased on päriskodud leidnud, siis Triibik on veel viimane, kes oma päriskodu ootab. Küll on kahju, et seesugune imelise triibulise kasukaga ja veel hellema südamega kassipoiss on ikka veel oma päriskodu ootamas! Triibik väga loodab, et nüüd saabub pika ootuse lõpp ning temagi leiab kellegi, kes teda päevast päeva paitada soovib!

Kui Sinule on antud paikäed, siis sellel on põhjus! Need on Sul selleks, et paitada just Triibikut!

Triibik on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ja saanud parasiiditõrjed. Ta saab väga hästi läbi teiste nurrumootoritega, kuid saab kenasti hakkama ka üksinda. Triibik ootab oma päriskodu juba alates detsembrist 2015.

Kirjuta Triibikule aadressile info@kassideturvakodu.ee!