Pood
0

Kasside Turvakodu

ÄNTU – 12.02.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

KÕIGI LEMMIK ÄNTU OTSIB OMA PESA!

Äntu on maailma vahvaim kass- temas on killuke hoolivust ja killuke elunautijat, temas on killuke iseteadlikkust ja killuke muretust. Kuid kõige suurem osa Äntust on see, et ta on lihtsalt kõige kõige kõigem! Äntu on nii vahva kass, et teda nähes paistab välja see “miski”. Äntu võib ju olla traditsiooniline mustvalge kassipoiss, kuid temas on see “miski”- see x-faktor- mis paneb tema olemuse särama ja mis viib Äntu nagu meteoriidi Sinu südamesse. Pärast Äntuga kohtumist tunned, et see kassipoiss jättis oma kustumatu jälje, kuid mis see täpselt oli, mis võlus… No ei teagi, aga midagi peab selles Äntus olema!

Kõigi lemmik Äntu loodab, et saab õigepea täita selle kustumatu x-faktoriga ühe kodu- kodu, mida ta võib kutsuda enda omaks! Äntu- maailma kõige vahvaim kass, kes hindab iga paid ja iga hella sõna- soovib väga, et tema unistus päriskodust täituks õigepea. Sellisel kassipoisil on ju lausa patt olla turvakodus, kui ta saaks oma olemusega ühe armsa pere päevi rõõmustada!

Kirjuta kõigi lemmik Äntule aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Äntu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus uut kodu ootamas alates 17.05.2016. Äntu on pärit Lääne-Virumaalt, kus ta ilmselt pikka aega hulkus.