Pood
0

Kasside Turvakodu

ARTUR – 01.04.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

Veebruaris tuli meile teade abitus seisundis punasest kassist. Murelik helistaja oli tegelikult juba nädalapäevad varem valla poole pöördunud, kuid sealt jäi abi saamata.

Väike punane Artur oli üle elanud trauma – mis täpselt juhtunud oli, seda võib vaid aimata, kuid kindel versioon meil puudub. Kiisupoisi tagumise käpa luu oli kahest kohast puruks, saba oli pooleks ja mädanes, kassi tagumine, sabaalune osa oli mädases põletikus ning nahk juba osaliselt tumedaks tõmbunud. Organismi põletikunäitajad olid väga kõrged ja kohe polnud võimalik teda seetõttu opereerida.

Tänaseks on Artur jõudsalt paranemas. Mõni aeg tagas läbis ta operatsiooni, et eemaldada kehvas seisus saba ja ka sabaaluseid nekroosis kudesid. Operatsioonijärgselt oli koheselt näha, et Artur tunneb end palju paremini ja on selgel teel täisväärtusliku kassielu poole. Ta tahab väga mängida, inimestele kaissu ronida ja on kogu aeg suhtlemisaldis. Artus on elujõudu täis ja me oleme väga õnnelikud, et jõudsime temani enne, kui oleks olnud liiga hilja.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee