Pood
0

Kasside Turvakodu

MIKU – 25.10.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

ARMAS KASSIPOISS MIKU OTSIB OMA PEHMET PESA!

Miku on vahva kassipoiss, kes on „seest siiruviiruline, pealt kullakarvaline“. Kassipoiss Miku on väljast kauni kuldkollase ja lumivalge kasukaga, kuid peidab enda sees rohkelt imelisi värve- kauneid ja sillerdavaid iseloomuvärve.

Miku sees on tsitruseline kollane, mis oma värskusega teisi hurmab. Miku mänguhimuline iseloom on nii värskendav, et kutsub isegi vanaemasid ja vanaisasid üheskoos tagaajamist mängima. Nii on Miku sees ka vaarikakarva helluselembus, mis nii noori kui vanu kassipoissi paitama kutsub. Väike vahva karvapall rõõmustab oma õrnustega kõiki.

Miku sees on ka tumesiniseid toone- tumedaid kui öö. Ei, Miku ei ole kurb kassipoiss, vaid Miku armastab väga öid. Armastab öid, sest öös on asju. Talle meeldib väga voodisse kaissu pugeda ja seejärel nurr lahti lüüa. Siis täidab tuba kuldne sillerdav nurr, mis mööda tuba “tantsib”, õhkudes endast hellust ja armastust.

Miku on kaunis kass, kes on täis imelisi värve. Ta tahab väga leida omale kodu, kus oma värvipaletiga argipäevi kaunistada.

Miku on väga mänguhimuline kiisupoiss, kes inimese usaldama õppimiseks vajab veel natuke aega. Iga päev on juba näha edusamme ja oleme kindlad, et ta vajab lihtsalt natuke aega ja siis saab ka temast väga vahva kaaslane. Ta vaatab väga tähelepanelikult, kui teistele kassidele pai tehakse ja hakkab selle peale ka ise nurruma. Öösel tuleb hoiukodu inimeste voodisse teiste kasside eeskujul juba samuti nurruma. Ka laseb ta endale õrnalt pai teha.

Miku on kiibitud ja saanud parasiiditõrje, enne uude koju minekut saab ka vaktsineeritud ja kastreeritud.

Kui Sinu südames on ruumi imekaunile kassipoisile, siis kirjuta Mikule info@kassideturvakodu.ee.