Pood
0

Kasside Turvakodu

MIISU – 31.12.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

MIISU – KAISUKIISU OMA PÄRISKODU OOTEL

Miisu on noor vahva karvapall, kes sattus Turvakodusse talviste kargete miinuskraadide ajal. Väike Miisu oli järsku ilmunud ühe kortermaja trepikotta. Kõlab justkui tegu oleks mustkunstnikuga, kuid kahjuks oli asi mustkunstist väga kaugel. Miisu oli hüljatud…Jäetud üksinda keset linna, külmade miinuskraadidega, oma elu eest võitlema. Miisut aeti tihti kortermaja trepikojast ära: „Kõss, kõuts! Kao siit ära!“ justkui Miisul ei olekski väikest tuksuvat südant ja hingesoojust. Siis tuli aga Tema ja otsis väiksele karvapallile abi.

Hoiukodusse jõudes tundus, et Miisu on natuke pelglik kassipoiss, mis ei oleks olnud Miisu läbielamisi silmas pidades imekspandav. Kuid oh üllatust- vaga vesi, sügav põhi! 🙂 Hoiukodus veedetud aja jooksul on Miisust saanud tõeline kaisukiisu. Oma roosa ninaga musitatakse hoiupere ja õhtuti poetakse inimese kaissu tuduma. Lisaks sellele armastab Miisu väga kõhupaisid. Süles tududes pööratakse sujuvalt kõht ülespoole ja oodatakse, millal teraapiline paiseanss peale hakkab. Kuid paiseansid meeldivad ka inimesele, sest noor kassipoiss paneb oma armsa roosa nina ja pehme kasukaga inimeste südameid kiiremini põksuma.

Miisul on aga väike salasoov, mis igapäev Miisu silmadest peegeldub. Kassipoisi silmad löövad särama, kui mainida Miisule, et ka tema võiks varsti oma päris kodu leida. Nurrumootor tahaks väga olla kellelegi kõige kallim, kõige vajatum ja kõige armastatum. Siis tuleb aga Miisule meelde, et tal ei ole veel oma kodu ning kiisupoisi pilk muutub kurvaks. See pilk väikse Miisu silmis murrab südame…

Armas Sõber, kui Sinu südames on ruumi kallile Miisule, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.