Pood
0

Kasside Turvakodu

MINNI – 26.03.2016

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

VAHEL PEAB ÜHEGA JUHTUMA ÕNNETUS, ET PÄÄSTA KA TEINE…

Et kahte imearmast õde märgataks ja et me saaksime neile üheskoos armastava kodu otsida, selleks pidi üks õdedest (Popsu) teise korruse aknast alla kukkuma.

Imearmsate must-valgete õdede Minni ja Popsu lugu algas suvel, kui neid paarikuustena suvilarajoonist linna kaasa haarati, lootes neile kiirelt kodud leida. Kiisupoegi kokku oli 4 ningkahele leiduski kohe kodu, kuid Minni ja Popsu on siiani koduta…

Esmaspäeva õhtul avas kiisudele ajutist peavarju pakkuv proua vaid korraks akna (tuulutusava), kuid sellest piisas ning uudishimulik Popsu kukkus aknast alla ning vigastas end tõsiselt. Tihti arvatakse, et akna tuulutusava on niivõrd väike, et kiisu ei saa sealt välja, kuid on kurb tõsiasi, et tuulutusasendisse (ülevalt avatud) jäetud aken on üks peamisi kiisude surmapõhjuseid. Loomakliinikutesse jõuab suvisel perioodil palju kasse, kes on proovinud tuulutusasendis plastaknast välja ronida, akna vahele kinni jäänud ja lämbunud või saanud selgrookahjustuse ja kaotanud liikumisvõime.

Järgmisel päeval jõudis kassike Loomade Kiirabisse, kus selgus kurb tõsiasi, et kassikest sooviti magama panna, kuna tundus, et tema olukord oleks justkui piinamine. Kuid sellega kliiniku personal ei nõustunud ning sõlmiti loobumisleping, mille käigus selgus, et kodus on veel õde Minni, kelle saatus oleks varsti tagasi õues, kust ta leiti. Vigastatud Popsule pani õla alla MTÜ Nurru ometi, kes aitab kassikese terveks ravida ning armastava kodu leida. Meie soovime omalt poolt aidata õekest Minnit, et see imeline ingel ei peaks tagasi õue sattuma. Üksinda ja hüljatuna…

Minni on umbes 9-kuune noor ja õrn kassitüdruk, kes ülekõige armastab tähelepanu ja hellitusi. Kuna enamus ajast on kassid olnud vaid omapäi, siis igal võimalusel otsivad nad lähedust ja seltsi. Minni on armastust täis kassike, kes tahaks seda Sinuga jagada ja olla Sulle super seltsiline pikkadeks-pikkadeks aastateks. Minni sobib nii teiste kassidega kui ka lastega. Minni on ilus ja super iseloomuga, tule ja veendu selles ise!

Kui Sul ei ole võimalik teda endale võtta, siis palun aita seda kuulutust jagada, sest aega on tõesti vähe. Minni on kiibitud ja vaktsineeritud ning saab peatselt ka steriliseeritud.

Kirjuta Minnile info@kassideturvakodu.ee.