Pood
0

Kasside Turvakodu

PRINTSESS – 04.09.2016

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

PRINTSESS OTSIB OMA KASSIKUNINGRIIKI!

„Seitsme maa ja mere taga, elab üks imekaunis Printsess. Kiisuplika on suures Kassikuningriigis, kus piima voolab ojadena ja kõrbinaid sajab taevast alla. Armas kassiprintsess veedab oma päevad suures Kiisukäpa kindluses, kus ta lesib mõnusas pehmete patjadega varustatud baldahhiinvoodis ja lakub piimakokteili. Sagedasti käib tema voodil teda kallistamas ja silitamas tema OMA inimene, kelle paikäed on erilised- eriliselt pehmed, hellad ja hoolivad. Vabadel hetkedel jookseb kassiprintsess mööda hiilgasuurt Kiisukäpa kindlust, kus tunneb iga tuba ja panipaika nagu oma nelja käppa. Kiisutirts võtab rõõmsalt osa Hiirekeldrite Ööorienteerumisest, kus õpib tundma ka salapäraseid kambreid (loe:kappe ja riiuleid), millel muidu turnida ei tohi. Koos OMA INIMESEGA korraldab ta Siidikäpa Spaa hoolitsusi, kus Printsessi kasukas läikima lakutakse ja vurrud särama lüüakse. Tema elu on tõeline piimalakkumine, mida saadab üle Kassikuningriigi kõlav Printsessi põrisev nurrumine.“
***
Haigutus. Kassipiiga Printsess ärkab oma igapäevasest unenäost. Unenäost, mis tundub kohati nii reaalne, ent osutub ärgates siiski vaid kaugeks unistuseks. Armas kassitirts on täpselt selline nagu unenäost avaldub- seiklushimuline, ent samaaegselt malbe. Printsess otsib omale südamesõpra, kes julgustaks ja toetaks, hooliks ja armastaks. Ta vajab TEDA, kellele sügavalt silma vaadata ja teada, et tal on nüüd see kõik- oma isiklik Kassikuningriik.

Printsess on pärit Narva tänavalt. Inimesega harjumiseks vajab ta veel antuke aega, ta ei ole kuri, vaid pigem lihtsalt kardab. Pai laseb ta endale teha ja on ainult aja küsimus, mil ka nurrumootori töökorda saab. Printsess ootab juba kannatamatult endale uut hoolivat kodu. Ta on väga pika ja koheva karvaga preili.

Printsess on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee